Întrebări frecvente

În ce orașe oferiți servicii de curățenie?

Oferim servicii de curățenie profesională B2B, în județele Timiș și Arad, în special în orașele Timișoara și Arad.

Curățați geamuri și vitrine la înălțime?

Da, avem o echipă specializată pe acest gen de intervenții. Curățarea fațadelor aduce rezultate excelente, iar pozele “înainte și după” sunt spectaculoase. În multe situații, curățarea fațadei este varianta cea mai economică și eficientă comparativ cu renovarea sau vopsirea ei.

Curățați în profunzime tapiserii și mochete ?

Da! Avem atât echipamentele cât și experiența necesară pentru o curățare în profunzime a tapiseriilor sau mochetelor tale. Folosim un sistem de injecție-extracție pentru curățarea tapiseriilor. Spălăm mecanizat mochetele cu soluții și mașini profesionale de curățare.

Curățenia se face în afara orelor de program?

Sigur! Echipa noastră poate interveni fie dimineața devreme, fie seara târziu pentru a nu ne suprapune cu programul tău de muncă.

Cât de des este nevoie de curățenie de întretinere?

Tu stabilești care sunt nevoile și dorințele tale. Dar cum? Testează ritmul potrivit pentru locația ta, timp de o lună, apoi analizăm împreună rezultatele. S-ar putea să întreținem o dată sau de doua ori pe săptămână curățenia, sau în fiecare zi.

De ce nu folosiți oferte standard pe metru pătrat?

Prestăm servicii de curățenie personalizate. Cum ar fi să trimitem aceeași ofertă de preț pentru o aceeași suprafață care trebuie curățată după renovare și alta care trebuie curățată după o petrecere? Pentru prima vom curăța un metru pătrat într-o oră, iar pentru a doua, în 10 minute. În ultimii ani de experiență am constatat că unele lucrări de curățenie pot fi de până la 5-6 ori mai solicitante sau mai rapide pe aceeași suprafață curățată. De aceea lucrăm cu estimări realiste de costuri.

Se încheie un contract pentru prestarea serviciilor de curățenie? Pot modifica dacă este nevoie clauzele?

Da. Încheiem un contract pentru prestarea serviciilor noastre în care putem include condițiile agreate de comun acord. De obicei, facem asta prin anexe la contractele de curățenie de întreținere. Suntem deschiși la feedback-urile clienților și adaptabili în ceea ce privește clauzele contractuale.

Lucrați și cu produsele de curățenie ale clientului?

Ne putem adapta la cerințele clientului, dar în general folosim produsele noastre. Experința acumulată în timp ne-a ajutat să găsim cele mai bune și eficiente soluții pentru curățenie dar putem negocia în funcție de dorințele clientului.

Este mai ieftin dacă folosiți produsele clientului?

Teoretic da, practic te lasăm să calculezi singur. În cazul în care folosim produsele clientului oferim o reducere între 5-10%.

Lucrați și cu persoane fizice?

Deși ne adresăm în principal persoanelor juridice (B2B), acestea acoperind 90-95% din portofoliul nostru de clienți, ofertăm și către persoane fizice.

Ce servicii nu oferiți?

Momentan nu facem curățenie la apartamente aflate în regim hotelier și nici în scări de bloc.